Raspopović se vratio kući

Vijesti // 2021-08-09

Naša Budućnost je posljednjeg dana prelaznog roka dogovorila povratak bivšeg igrača koji je ponikao u klubu: novi - stari desni bek „plavih“ je Momčilo Raspopović!

Dvadesetsedmogodišnji defanzivac je odradio nekoliko treninga sa našim šampionima, a sada je zvanično dogovorena saradnja na godinu dana.

Tako se Momo vraća kući nakon tri i po godine - za „plave“ je debitovao u sezoni 2012/13, a do zime u sezoni 2017/18. je odigrao 141 utakmicu i postigao osam golova.

Prelijepo je vratiti se kući. Žao mi je što nisam mogao ranije da se priključim ekipi da pomognem u Evropi, ali sada sam tu i nadam se da ću pomoći timu da ostvarimo ciljeve za ovu sezonu. Fizički se dobro osjećam, prošao sam mini pripreme, zadovoljan sam trenutnom formom, ali trebaće mi još malo vremena da dosegnem najbolju formu“, rekao je Momčilo.

Raspopović je stigao iz rumunske Astre za koju je prethodne polusezone upisao 16 nastupa i jedan gol, a nakon odlaska iz Budućnosti tri godine je igrao u hrvatskoj Rijeci.

Drago mi je što je uprava odreagovala na pravi način dovođenjem bivšeg kapitena Budućnosti i potencijalnog reprezentativca Crne Gore. Raspopović je odlično pojačanje jer iza sebe ima veliko iskustvo sticano u inostranstvu, a vjerujem da će igrama u našem klubu opet zavrijediti poziv u A selekciju“, nije krio oduševljenje šef stručnog štaba Aleksandar Nedović.

Uprava je dovela momka koji zna šta je Budućnost, koji je odrastao u klubu, a takvi igrači su nam najpotrebniji u aktuelnoj situaciji kako bismo napravili pomak što se tiče rezultata“, dodao je Nedović.