Članstvo

Zajedno za Budućnost! Učlani se i pokaži svoju ljubav! Postani član i podrži FK Budućnost i na ovaj način!

Pogodnosti članstva

Kao vlasnik članske kartice Fudbalskog kluba Budućnost, stičete pravo na benefite koje ne mogu koristiti drugi simpatizeri Kluba.

Popusti u Fan Shopu

Skeniranjem aktivne članske karte navijači ostvaruju popust u visini od 20% na kompletan asortiman u Fan Shopu tokom čitave godine. Popust se odnosi na sve proizvode, a važeći je na svim oficijelnim prodajnim mjestima Fan Shop-a.

Jeftinije ulaznice

Članstvo u Klubu osigurava jeftiniju pojedinačnu ulaznicu. Ovo u praksi znači da učlanjenjem osiguravate da prilikom kupovine sezonske ulaznice uštedite i do 50% iznosa članarine, a možda i više. Takođe, za evropske utakmice i derbije svi aktivni članovi Kluba ostvaruju popuste prilikom kupovine ulaznice za svaku tribinu, znači da član može na dvije evropske utakmice i dva derbija uštedjeti čak do 50% iznosa od članarine. Osigurava velike uštede prilikom zajedničkih odlazaka na utakmice!

Nagradne igre

Svakog mjeseca aktivni članovi FK Budućnost ostvaruju pravo učestvovanja u raznim nagradnim igrama. Periodične nagradne igre kojima aktivni članovi mogu pristupiti putem društvenih mreža Kluba osiguravaju atraktivne nagrade iz kojih izdvajamo putovanje na evropska gostovanja sa Klubom.

Članski sadržaj

Na web stranici aktivnim članovima je omogućen poseban pristup atraktivnim sadržajima kao što su istorijski tekstovi, recenzije i intervjui sa igračima, stručnim štabom i specijalnim gostima. Nakon što ukucaju tražene podatke, članovi će moći pristupiti sadržajima namijenjenim samo za njih.

Članska druženja

Minimalno jednom u okviru sezone svi aktivni članovi imat će mogućnost prisustvovanja posebnom druženju sa igračima, stručnim štabom i rukovodstvom kluba gdje će biti u mogućnosti postaviti pitanja o poslovanju kluba, igračkom kadru, potencijalnim projektima i slično.

Postani član!
Način plaćanja i dostave

Član možete postati i popunjavanjem prijavnice na Info pultu tržnog centra Mall of Montenegro. Aktivan status članske kartice vrijedi 365 dana, članarina se po isteku može produžiti online, lično na prodajnom mjestu karata ili putem uplate na žiro račun kluba.

Sve dodatne informacije možeš dobiti pozivom na broj+382 67 999 035ili nakarte@fk-buducnost.me

Godišnja članarina FK Budućnost iznosi 10€